Komentāri
15
Jaunākie
Vecākie
Paldies par komentāriem! Esmu palabojusi recepti, lai būtu vieglāk sekot līdzi! Lai labi garšo!
Vērtējums
Atbildēt
Cepu pec sis receptes, sanaca loti labi! Liku rozines, krasainu marmeladi un zavetas plumes! Cetu 175 grados 50 minutes
Vērtējums
Atbildēt
Arī par tiem grādiem. receptē ir rakstīts 170 grādos apmēram 50min, nekur nav teikts, ka 200 vai 220 grādos. Šādus keksus parasti cep salīdzinoši zemos grādos un ilgāku laiku. Savādāk oglīte vien tur būs, ja uzdos riktīgi :D
Vērtējums
Atbildēt
Recepte ir viegla, tikai nav norādīts cepamā pulvera daudzums. Protams, uz paciņas ir paskaidrots, cik uz kg miltiem jāliek cepamais pulveris, bet tad kēksa cepšana pārvēršas matemātikas uzdevumā :D Arī bildē ir redzams kurkums, saprotu, ka tas ir krāsai, bet kāpēc nav minēts receptē? Arī pēc bildes nevar saprast, kādai īsti jābūt mīklas konsistencei. Bilde ir bildēta maisīšanas sākumā, tādā gadījumā izskatās tāda pabieza. Man personīgi sanāca ļoti vijīga. Arī ar cepamo pulveri rīkojos uz sajūtām un aprēķiniem, kas bija tikai aptuveni :D Tā ka, ja nesanāks, nākamajā reizē pati pa savam improvizēšu. :)
Vērtējums
Atbildēt
super recepte, vienkarsi un garsigi. klat pievienoju gar riektus, gan mellenes.
Vērtējums
Atbildēt
sanaca gardi
Vērtējums
Atbildēt
Paldies! Man sanāca pa 25 minūtēm, konvekcijas režīmā mazajās formiņās.
Vērtējums
Atbildēt
mans vērtējums 5 :)
Vērtējums
Atbildēt
Liels paldies autorei! Pirmo reizi gatavoju keksu. Meklēju kādu vieglu, bet garšīgu recepti. Nolēmu pamēģināt šo. Mājās izrādījās nebija ne žāvēto augļu, ne rozinīšu, taču bija konservēti ķirši bez kauliņiem. Žāvēto plumju vietā ieliku ķiršus (pusburciņu), pirms tam devu sulai pilnīgi notecēt un ķiršus pārklāju ar miltiem, lai vienmērīgāk iemaisītos mīklā. Cepamo pulveri pievienoju 1 tejkaroti, vepu tieši 170 grādos 55 min. Sanāca vienkārši burvīgi, ķirši iekšā bija mīksti un sulīgi, kas keksa garšu padarīja tādu īpašu, interesantu.
Rekomendēju visiem. :)
Rekomendēju visiem. :)
Vērtējums
Atbildēt
Loti garsigs keksis. es cepu 160-170 graados uz 45 minuuteem.
Plumju vieta var likt roziines vai aprikoses zavetas. Superiiga recepte.
Plumju vieta var likt roziines vai aprikoses zavetas. Superiiga recepte.
Vērtējums
Atbildēt
antilope un zubitis..... keks pilnigi nav trekns un nekur nebija teikts ka jacep 220 grados.pirms komentet izlasiet kartigi recepti.KEKS BURVIGS
Vērtējums
Atbildēt
garsigi,bet cik isti vajag to cepamo pulveri?es liku uz dullo un man skiet ka pa daudz bija
Vērtējums
Atbildēt
Paldies, sanāca ļoti labs.
Vērtējums
Atbildēt
220 graadi ir stipri par daudz, nepagaaja ne 20 minuutes, kad virspuse jau bija piedegusi... 150- 160 tieshi kaa vajag.
Vērtējums
Atbildēt
Izcepām, sanāca šausmīgi trekni.
220 grādos arī nevar cept, jo tad sāk piedegt virspuse. Ielikām uz konvekciju 160 grādos - viss labi izcepās.
220 grādos arī nevar cept, jo tad sāk piedegt virspuse. Ielikām uz konvekciju 160 grādos - viss labi izcepās.
Vērtējums
Atbildēt