Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
15
Jaunākie Vecākie
A
Arita Cimermane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par komentāriem! Esmu palabojusi recepti, lai būtu vieglāk sekot līdzi! Lai labi garšo!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ievulens
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepu pec sis receptes, sanaca loti labi! Liku rozines, krasainu marmeladi un zavetas plumes! Cetu 175 grados 50 minutes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Arī par tiem grādiem. receptē ir rakstīts 170 grādos apmēram 50min, nekur nav teikts, ka 200 vai 220 grādos. Šādus keksus parasti cep salīdzinoši zemos grādos un ilgāku laiku. Savādāk oglīte vien tur būs, ja uzdos riktīgi :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir viegla, tikai nav norādīts cepamā pulvera daudzums. Protams, uz paciņas ir paskaidrots, cik uz kg miltiem jāliek cepamais pulveris, bet tad kēksa cepšana pārvēršas matemātikas uzdevumā :D Arī bildē ir redzams kurkums, saprotu, ka tas ir krāsai, bet kāpēc nav minēts receptē? Arī pēc bildes nevar saprast, kādai īsti jābūt mīklas konsistencei. Bilde ir bildēta maisīšanas sākumā, tādā gadījumā izskatās tāda pabieza. Man personīgi sanāca ļoti vijīga. Arī ar cepamo pulveri rīkojos uz sajūtām un aprēķiniem, kas bija tikai aptuveni :D Tā ka, ja nesanāks, nākamajā reizē pati pa savam improvizēšu. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KUKA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super recepte, vienkarsi un garsigi. klat pievienoju gar riektus, gan mellenes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanaca gardi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Man sanāca pa 25 minūtēm, konvekcijas režīmā mazajās formiņās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jelena
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mans vērtējums 5 :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jelena
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies autorei! Pirmo reizi gatavoju keksu. Meklēju kādu vieglu, bet garšīgu recepti. Nolēmu pamēģināt šo. Mājās izrādījās nebija ne žāvēto augļu, ne rozinīšu, taču bija konservēti ķirši bez kauliņiem. Žāvēto plumju vietā ieliku ķiršus (pusburciņu), pirms tam devu sulai pilnīgi notecēt un ķiršus pārklāju ar miltiem, lai vienmērīgāk iemaisītos mīklā. Cepamo pulveri pievienoju 1 tejkaroti, vepu tieši 170 grādos 55 min. Sanāca vienkārši burvīgi, ķirši iekšā bija mīksti un sulīgi, kas keksa garšu padarīja tādu īpašu, interesantu.
Rekomendēju visiem. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsigs keksis. es cepu 160-170 graados uz 45 minuuteem.
Plumju vieta var likt roziines vai aprikoses zavetas. Superiiga recepte.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sweety
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
antilope un zubitis..... keks pilnigi nav trekns un nekur nebija teikts ka jacep 220 grados.pirms komentet izlasiet kartigi recepti.KEKS BURVIGS
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garsigi,bet cik isti vajag to cepamo pulveri?es liku uz dullo un man skiet ka pa daudz bija
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
skudrinjaaa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, sanāca ļoti labs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Antilope
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
220 graadi ir stipri par daudz, nepagaaja ne 20 minuutes, kad virspuse jau bija piedegusi... 150- 160 tieshi kaa vajag.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ž
Žubītis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcepām, sanāca šausmīgi trekni.
220 grādos arī nevar cept, jo tad sāk piedegt virspuse. Ielikām uz konvekciju 160 grādos - viss labi izcepās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes