Sākums > Receptes > Zupas

Vistas un puķkāpostu zupa

2010. gada 24. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Zupu var papildināt ar zaļajiem zirnīšiem.
Pagatavošana
60 min
1. Vistu liek vārīties. Vāra, noputo, kad beidz putot, nomaina ūdeni, liek vārīties kopā ar veselu sīpolu.
2. Sagriež burkānus un tūdaļ pievieno vistas gaļai. Papildina ar pipariem un sāli.
3. Kad burkāni teju gatavi, vistu ņem ārā no katla, sagriež gabaliņus, bet atpakaļ kopā ar puķkāpostu.
4. Visu vāra vēl brīdi, līdz puķkāposti mīksti, bet nešķīst āra.
Pagaršo, pēc nepieciešamības papildina ar sāli.
Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu