Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vistas un puķkāpostu zupa

Vistas un puķkāpostu zupa

FOTO: Depositphotos.com

Zupu var papildināt ar zaļajiem zirnīšiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 500-700 g puķkāposta rozetīšu
  • 300 g burkānu
  • 3 l ūdens
  • 1 sīpols
  • Piparu graudiņi
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistu liek vārīties. Vāra, noputo, kad beidz putot, nomaina ūdeni, liek vārīties kopā ar veselu sīpolu.
  2. Sagriež burkānus un tūdaļ pievieno vistas gaļai. Papildina ar pipariem un sāli.
  3. Kad burkāni teju gatavi, vistu ņem ārā no katla, sagriež gabaliņus, bet atpakaļ kopā ar puķkāpostu.
  4. Visu vāra vēl brīdi, līdz puķkāposti mīksti, bet nešķīst āra.
    Pagaršo, pēc nepieciešamības papildina ar sāli.
    Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Visu vāra vēl brīdi, līdz puķkāposti mīksti, bet nešķīst āra...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas