Vistas un puķkāpostu zupa

Vistas un puķkāpostu zupa
Foto: Depositphotos.com
Zupu var papildināt ar zaļajiem zirnīšiem.

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 500-700 g puķkāposta rozetīšu
  • 300 g burkānu
  • 3 l ūdens
  • 1 sīpols
  • Piparu graudiņi
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistu liek vārīties. Vāra, noputo, kad beidz putot, nomaina ūdeni, liek vārīties kopā ar veselu sīpolu.
  2. Sagriež burkānus un tūdaļ pievieno vistas gaļai. Papildina ar pipariem un sāli.
  3. Kad burkāni teju gatavi, vistu ņem ārā no katla, sagriež gabaliņus, bet atpakaļ kopā ar puķkāpostu.
  4. Visu vāra vēl brīdi, līdz puķkāposti mīksti, bet nešķīst āra.
    Pagaršo, pēc nepieciešamības papildina ar sāli.
    Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Visu vāra vēl brīdi, līdz puķkāposti mīksti, bet nešķīst āra...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi