Crostata ar ricotta un ievàrìjumu

Sastāvdaļas

  • 300 -400g smilshu mìklas
  • 250 g jebkura ievàrìjuma(man vislabàk patìk ar avenju vai mellenju)
  • 300 g ricotta (var biezpienu)
  • 1 ola
  • 2 -3 èd.kar. piena
  • 2 èd.kar. cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Mìklu izrullèt un ieklàt ietaukotà veidnè, izveidot bordinjus. Pàrklàt ievàrìjuma kàrtu. Ricottu(biezpienu) samaisa kàrtìgi ar olu, pienu un cukuru, liek virs ievàrìjuma kàrtas. Nedaudz mìklas izrullè, sagriezh garàs strèmelìtès un liek krusteniski pàri kùkai. Liek 180°C uzkarsètà cepeshkràsnì un cep 40-50minùtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi