Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Crostata ar ricotta un ievàrìjumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 -400g smilshu mìklas
  • 250 g jebkura ievàrìjuma(man vislabàk patìk ar avenju vai mellenju)
  • 300 g ricotta (var biezpienu)
  • 1 ola
  • 2 -3 èd.kar. piena
  • 2 èd.kar. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mìklu izrullèt un ieklàt ietaukotà veidnè, izveidot bordinjus. Pàrklàt ievàrìjuma kàrtu. Ricottu(biezpienu) samaisa kàrtìgi ar olu, pienu un cukuru, liek virs ievàrìjuma kàrtas. Nedaudz mìklas izrullè, sagriezh garàs strèmelìtès un liek krusteniski pàri kùkai. Liek 180°C uzkarsètà cepeshkràsnì un cep 40-50minùtes.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas