Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas medaljons ar kuskusu un paprikas mērci

Cūkgaļas medaljons ar kuskusu un paprikas mērci

FOTO: Liene Gedertsone

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde 120g
  • Olas ½
  • Milti 10g
  • Eļļa 15g
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Kuskusam
  • Kuskus 50g
  • Buljons 55g
  • Kumins pēc garšas
  • Koriandrs pēc garšas
  • Ķiploki 5g
  • Sīpoli 25g
  • Paprika 90g
  • Čilli pēc garšas
  • Mērcei
  • Paprika 150g
  • Tomāti savā sulā 50g
  • Timiāns pēc garšas
  • Sīpoli 25g
  • Sarkanvīns 35g
  • Buljons 40g
  • Milti 5g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu viegli izdauza (izklapē), pirms cepšanas pārkaisa ar garšvielām,panē – miltos, olā. Cep karstās taukvielām no abām pusēm, nogatavina cepeškrāsnī.
  2. Sīpolus, papriku, kuminu, koriandru un ķiplokus sasmalcina, katliņā apcep, pārlej ar buljonu, uzvāra, pārlej kuskusa putraimiem,iztur siltumā ~ 15min ( uzbriedina) apmaisot ik pēc 5 minūtēm.
  3. Sasmalcina sīpolus, apcep kopā ar timiānu un tomātiem, pievieno sarkanvīnu, iztvaicē, pievieno buljonu, apceptus bez taukvielām miltus, lēnikarsē ~ 30min. Papriku krāsnī cep līdz tumšai miziņai, miziņu noņem, pievieno mērcei, visu sablenderē, pievieno garšvielas, izberž caur sietu, lai būtu viendabīga masa, mērci vēlreiz uzkarsē.
  4. Pasniedz siltu.
    	Pasniedz siltu.

    FOTO: Liene Gedertsone

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas