Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas medaljons ar kuskusu un paprikas mērci

Cūkgaļas medaljons ar kuskusu un paprikas mērci

FOTO: Liene Gedertsone

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonāde 120g
  • Olas ½
  • Milti 10g
  • Eļļa 15g
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Kuskusam
  • Kuskus 50g
  • Buljons 55g
  • Kumins pēc garšas
  • Koriandrs pēc garšas
  • Ķiploki 5g
  • Sīpoli 25g
  • Paprika 90g
  • Čilli pēc garšas
  • Mērcei
  • Paprika 150g
  • Tomāti savā sulā 50g
  • Timiāns pēc garšas
  • Sīpoli 25g
  • Sarkanvīns 35g
  • Buljons 40g
  • Milti 5g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu viegli izdauza (izklapē), pirms cepšanas pārkaisa ar garšvielām,panē – miltos, olā. Cep karstās taukvielām no abām pusēm, nogatavina cepeškrāsnī.
  2. Sīpolus, papriku, kuminu, koriandru un ķiplokus sasmalcina, katliņā apcep, pārlej ar buljonu, uzvāra, pārlej kuskusa putraimiem,iztur siltumā ~ 15min ( uzbriedina) apmaisot ik pēc 5 minūtēm.
  3. Sasmalcina sīpolus, apcep kopā ar timiānu un tomātiem, pievieno sarkanvīnu, iztvaicē, pievieno buljonu, apceptus bez taukvielām miltus, lēnikarsē ~ 30min. Papriku krāsnī cep līdz tumšai miziņai, miziņu noņem, pievieno mērcei, visu sablenderē, pievieno garšvielas, izberž caur sietu, lai būtu viendabīga masa, mērci vēlreiz uzkarsē.
  4. Pasniedz siltu.
    	Pasniedz siltu.

    FOTO: Liene Gedertsone

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas