Sākums > Receptes > Zupas

Pupiņu zupa veģetāriešu gaumē

2010. gada 10. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež sīpolu un sarīvē burkānu, uz pannas taukvielās viegli apcep, lai piešķirtu papildus garšu. Liek katlā, pārlej ar ūdeni, papildina ar sāli, pipariem un lauru lapu - vāra.
2. Pa to laiku nomizo kartupeļus, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno zupai.
3. Kad kartupeļi tuvojas gatavībai, pievieno pupiņas, bez konservu sulas. Ja izmanto kaltētas pupiņas, tās ieteicams jau iepriekšējā dienā mērcēt, mainot ūdeni, jo citādāk vārīšanas process ļoti ieilgs. Ja izmanto kaltētas pupas, zupas vārīšanu sāk tieši ar tām!
4. Vāra līdz visi dārzeņi gatavi.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu