Liellopa gaļa ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 300 g liellopa gaļas mīkstuma
  • 5 -6 ēd. k. sojas mērces
  • 1 ēd. k. sausā baltvīna
  • Šķipsniņa ingvera
  • Zaļie lociņi
  • 180 -200 ml ūdens
  • 1 /2 tējk. cukura
  • Eļļa - cepšanai

Pagatavošana

80 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep nelielā eļļas daudzumā.
  2. Pielej sojas mērci, vīnu, pieber ingveru, sagrieztus zaļos lociņus, samaisa. Pielej ūdeni, pannai uzliek vāku un uzvāra.
  3. Samazina liesmu, uz lēnas uguns vāra ~1 stundu.
  4. Pieber cukuru un pavāra vēl 10 min.
  5. Gatavu pasniedz ar nūdelēm, pārkaisa ar zaļajiem lociņiem.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

garaamgaaju 2014. gada 22. jūnijs 14:48
piedodiet, bet ķīnieši neko nevāra stundu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi