Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums> Receptes> Pamatēdieni

Liellopa gaļa ķīniešu gaumē

Foto: Gunta
Pagatavošana
80 min
1. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep nelielā eļļas daudzumā.
2. Pielej sojas mērci, vīnu, pieber ingveru, sagrieztus zaļos lociņus, samaisa. Pielej ūdeni, pannai uzliek vāku un uzvāra.
3. Samazina liesmu, uz lēnas uguns vāra ~1 stundu.
4. Pieber cukuru un pavāra vēl 10 min.
5. Gatavu pasniedz ar nūdelēm, pārkaisa ar zaļajiem lociņiem.
6. Labu apetīti!
Komentāri (1)
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu