Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa ķīniešu gaumē

Liellopa gaļa ķīniešu gaumē

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 300 g liellopa gaļas mīkstuma
  • 5 -6 ēd. k. sojas mērces
  • 1 ēd. k. sausā baltvīna
  • Šķipsniņa ingvera
  • Zaļie lociņi
  • 180 -200 ml ūdens
  • 1 /2 tējk. cukura
  • Eļļa - cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos, apcep nelielā eļļas daudzumā.
  2. Pielej sojas mērci, vīnu, pieber ingveru, sagrieztus zaļos lociņus, samaisa. Pielej ūdeni, pannai uzliek vāku un uzvāra.
  3. Samazina liesmu, uz lēnas uguns vāra ~1 stundu.
  4. Pieber cukuru un pavāra vēl 10 min.
  5. Gatavu pasniedz ar nūdelēm, pārkaisa ar zaļajiem lociņiem.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas