Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
18
Jaunākie Vecākie
m
monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik liela kūka no šīs receptes apmēram sanāk?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es sieram veel pievienoju biezpienu kas sajaukts ar saldo kreejumu,tad sieru nevajag tik daudz,vai arii kuuka sanaak lielaaka!loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti.
bet varu piekrist citiem komentāriem, ka cepumus un sveistu nākamreiz ņemšu vairāk, lai pamatā biezāka kārta. Iegāzu arī 200ml putukrējumu un nedaudz vairāk par pusi iebiezināto pienu. Nākamreiz gāzīšu visu bundžiņu un pa virsu prasījās ogu mērce - zemeņu bija kā reiz. Arī pievienoju 1 ēdamkaroti želatīna, teišu, varēja pat būt vairāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mjauu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tam kondensētajam pienam jābūt jau izvārītam?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zandartinsh
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
fantastiska kuuka! kopsh briiza, kad to pagatavoju, taa ir kalpojusi kaa pamats citaam kuukaam, kad vajg ko fiksi un aatri. loti garda kuuka, tieshaam, visi eeda un slaveja. paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka nav slikta, bet man bija vienai viss jāapēd, jo vīrs atteicās ēst kaut ko tik treknu :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mūsu ģimenes favorītkūka, jau vairākus gadus cieņā. Patiks tiem kas nemīl treknās biskvītkūkas. bet mēs ar pamatnei visu liekam 2 x
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Raira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai saturētu putukrējumu stingrās putās, kā arī visu masu stingrāku, var pievienot paciņu putukrējuma stindzinātāju. Nopērkams lielveikalos. Varbūt arī citos veikalos, bet Rimi un Maximā ir.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamatnei sastavdalu ir 2x par maz, nevar noklat un kondenseto ari liku vairak. Noteikti jaliek klat zelatins, jo man nekas nesavilkas un bija tik jēla, ka nezinaju, kaa no pamatnes uz skivja uzlikt. bet ar uzlabojumiem - garsiga
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi jātaisa?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iveta kareva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanāca ļoti garšīga,mazā gandrīz viena notiesāja paldies:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liene, krējumsiers ir Kāruma svaigais siers, Filadelfijas, Maskarpones, Creme Bonjour. Veikalā pie piena produktiem vajadzētu būt! ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ak jā, pamatnei nevajag cukuru, citādi pa saldu... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī taisīju kā raksta Fabrika un man sanāca ļoti laba, ne par daudz ne par maz, manuprāt, želatīnu tomēr nedaudz vajag, lai nav tāda pajēla. Un dekorēju ar izkausētu šokolādi - ļoti garšīgi! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gribu mēģināt pagatavot, bet man nav īsti skaidrs, kas ir krējumsiers un kur to labāk pirkt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Fabrika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taisīju pēc ļoti līdzīgas receptes, tikai cepumus ņemu pusotru paciņu, līdz ar to sviestu arī 150 g (bija tieši laikā, ne par daudz, ne par maz). Tad vēl siera masai arī liku klāt veselu bundžiņu kondensētā piena un pieliku klāt arī nedaudz želantīna. Kūka bija vnk dievīga, visi slavēja un ēda gardām mutēm! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīga...tik biju nopirkusi pa maz krējumsieru un man tā masa tāda ļoti mīksta iznāca....:( nākam reiz likšu vairāk klāt...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kārumniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka tiešām ir brīnišķīga! Drosi vien gan klasiskas siera kūkas cienītāji šo neatļautos saukt par siera kūku, bet tas nu tā, jo rezultats ir izcils. Es gan ieteiktu pāris izmaiņas - 1) kā jau tika minēts, pamatni iesaku taisīt vismaz 1.5 reizes vairāk, pretēja gadījumā ļoti grūti noklāt kūkas formu, 2) kondensēto pienu ari dubultot (nevis 1/2 bundžiņu, bet veselu). Kad biju pielikusi tikai prasītos 200 g, pagaršoju un prasījās vēl saldums, tad ari nolēmu pievienot atlikušo pusi. ļoti labs svētdienas pēcpusdienas našķis! Nakamreiz citrona vieta izmegināšu laimu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes