Tote no cepumiem "selga"

Sastāvdaļas

  • Biezpiens *
  • Cukurs 400g
  • Saldais krējums 35% 100 g
  • Marmelāde*
  • Selga cepumi 2 pak
  • Tēja 1 glāze
  • Blenderis - lai samisītu massu
  • Gaļas mašīna
  • *pēts izvēles

Pagatavošana

120 min.
  1. Biezpienu izlaiž caur gaļas mašīnu , tad pevieno samalki sagrieztu marmelādi un pieliek saldo krējumu. Samaļ massu ar blenderi. Tad uzvāra tēju lai cepumi būtu mīkstāki un mērcē cepumus tādā veidā veidojot kārtas. Piemērs: cepumi massa cepumi massa cepumi massa tā izveidojot 3 kārtas. Ja paliek pari massa tad var no aukšās uzklāt uz tortes, bet ja massas nav var apliet ar iebiezināto pienu un rotāt ar marmelādi .

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi