Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kurzemes strogonovs

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež cūkgaļu salmiņos un uz sausas pannas apcep. Kad gaļa brūngana, tad liek katliņā sautēties. Ūdeni lej tik daudz, lai pārklātu gaļu.
2. Pa to laiku sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus mazos gabaliņos.
3. Kad gaļa mīksta un liekais šķidrums izvārījies, klāt liek sīpolus un gurķus, nedaudz apcep.
4. Glāzē ūdens iemaisa miltus, kārtīgi maisa, lai nav kunkuļu.
5. Gaļai pievieno krējumu un iemaisa arī sagatavotos miltus ar ūdeni, kārtīgi samaisa. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas, uzvāra un gatavs.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu