Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kurzemes strogonovs

Kurzemes strogonovs

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas lāpstiņas vai šķiņķa
  • 150 g marinētu gurķu
  • 1-2 sīpoli
  • 250 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 1-2 ēd. k. miltu
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež cūkgaļu salmiņos un uz sausas pannas apcep. Kad gaļa brūngana, tad liek katliņā sautēties. Ūdeni lej tik daudz, lai pārklātu gaļu.
  2. Pa to laiku sagriež gurķus šķēlītēs un sīpolus mazos gabaliņos.
  3. Kad gaļa mīksta un liekais šķidrums izvārījies, klāt liek sīpolus un gurķus, nedaudz apcep.
  4. Glāzē ūdens iemaisa miltus, kārtīgi maisa, lai nav kunkuļu.
  5. Gaļai pievieno krējumu un iemaisa arī sagatavotos miltus ar ūdeni, kārtīgi samaisa. Papildina ar sāli un pipariem pēc garšas, uzvāra un gatavs.

    Labu apetīti!
    Gaļai pievieno krējumu un iemaisa arī sagatavotos miltus ar...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas