Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāli būs ja aizdara kapātu svaigu baziliku. Lieliski garšo gan siltā gan aukstā veidā. Der kā piedeva gan kartupeļiem jeb kurā veidā, gan griķiem, pastām u.c.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Te - vērtējums
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Smarža un garša - mmmmmmm.... :) Sapnis! Pasniedzu ar rīsiem. Pa virsu uzkaisīju labi daudz svaigo pētersīļu. Ņammīgi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes