Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
j
janinen
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte, viss sanāca garšīgi. Ieviesu savas korekcijas - viens čili un maza buntīte ar baziliku. Trīs čili ir daudz par daudz, tāpat kā 200.g. baziliks.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es izmantoju sho recepti bez ingvera un chili,sanaaca vienalga ljoti garshiigi.. vieniigi iesaku buut uzmaniigaakiem ar saali,ja izmantojat sojas meerci,kurai ir jau saals pievienots... ;)
labu apetiiti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
silapuuce
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaut arī mājās nebija paprikas un austeru mērces, sanāca ļoooti garšīgi! Bazilika vietā es pieliku 2 ēdamkarotes pesto, bet neiesaku likt vairāk par 1 čilli, arī ar to pietika, lai kārtīgam latvietim būu par asu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
karlo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garda zupa!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai nav kļūda ar bazilika daudzumu? Jau pāris lapiņām ir spēcīgs specifisks aromāts, bet te - veseli 200 g. ķīniešu virtuvei baziliks pats par sevi nav raksturīga garšviela, tas vairāk " velk" uz Vidusjūras valstīm.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes