Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sātīgā zirņu biezeņzupa ar kūpinātu gaļu un sieru

Sātīgā zirņu biezeņzupa ar kūpinātu gaļu un sieru

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s šķelto zirnīšu
  • 400 g kūpinātu cūkgaļas ribiņu
  • 1 paciņa kausētā siera "Dzintars"
  • 3 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 3 l ūdens
  • Pipari
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Zirņus 20 minūtes mērcē karstā ūdenī, periodiski ūdeni nomainot.
  2. Pa to laiku ūdenī liek vārīties ribiņas.
  3. Kad laiks pagājis, liek ribiņām klāt zirņus, pievieno lauru lapu, un piparu graudiņus.
  4. Kamēr zirņi ar ribiņām vārās, nomizo kartupeļus un burkānus, sagriež gabaliņos.
  5. Kad gaļa no ribiņām sāk nākt nost, ņem āra no zupas. Ja zirnīši kļuvuši jau mīkstāki, pievieno burkānu un kartupeļus.
  6. Visu turpina vārīt, līdz zirņi pajukuši, kartupeļi arī un burkāns mīksts. Gaļu sagriež gabaliņos un met atpakaļ zupā.
  7. Beigās iemaisa sieru, uzkarsē un ņem nost no uguns. Zupa gatava.

    Labu apetīti!
    Beigās iemaisa sieru, uzkarsē un ņem nost no uguns. Zupa gat...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas