Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Manas mammas siļķe kažokā

Manas mammas siļķe kažokā

FOTO: Depositphotos.com

Receptē proporcijas dotas tikai orientējoši. Protams, siļke kažokā labāk garšo, kad kādu laiku ir labi ievilkusies leduskapī. Vislabāk - nākamajā dienā. Nav dārgs, bet ārkārtīgi garšīgs ēdiens!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 siļķu filejas (400 g)
  • 2 āboli
  • 2 vidējas vārītas bietes
  • 2 vārītas olas
  • Majonēze
  • Krējums
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež vai sarīvē - pēc izvēles.
  2. Bļodas apakšā liek kārtu siļķi.
  3. Sajauc majonēzi ar krējumu, pievieno nedaudz sāls un piparu. Pārlej siļķes kārtai.
  4. Virs siļķes parber ābolu kārtu, kurai seko kartupeļu kārta.
  5. Virs kartupeļiem liek burkānus. Bagātīgi pārlej atkal ar krējuma un majonēzes mērci.
  6. Pēdējās divās kārtās liek rīvētas bietes un sasmalcinātas olas.
    Ja produktu daudz, kārtu likšanu turpina līdz visi produkti izmantoti.
    Ja ir aizdomas, ka salāti būs pārak sausi, majonēzes-krējuma mērci liek vel starp dazām kārtām.

    Lai labi garšo!
    Pēdējās divās kārtās liek rīvētas bietes un sasmalcinātas ol...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Salāti

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes