Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
9
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Ināra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti laba recepte, paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lidija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nevajag likt gurķus, tad neatsulosies. Un pirmā kārta kartupeļi, tad siļķe, sīpoli, majonēze, kartupeļi, majonēze, burkāni, majonēze, bietes, majonēze. Noliek ledusskapī uz kādu stundu (vismaz), pirms pasniegšanas garnē ar atsevišķi sakapātu olas dzeltenumu, baltumu un sīki sagrieztiem lociņiem
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inguna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šī ir ļoti laba recepte un par kartupeliem apakšā pilnībā piekrītu ,jo omīte jau 40 gadus taisa uz katriem svetkiem un liek un salati nākošājā dienā pat vēl labāk garšo un nesulojas ne pilītes , un vēl varu pateikt ka lielu 2 kārtas siļķes parasti pašas marinētu, un sanāk ideāli
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti!
Izdodas ļoti gardi un gatavoju siļķi kažokā tikai pēc šīs receptes.
Apakšā lieku bietes un nekas tur nesulojas. Varbūt tāpēc, ka, piem., gurķiem sulu nospiežu un tikai tad lieku klāt.
Izmantoju veikalā nopērkamo mazsālīto siļķi - mazliet gan ķēpīgi ir viņu sagatavot, bet tas ir tā vērts. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Julija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
un es domaju kapec man vienmer sulojas salati,,,,,,,,,protams ka jaliek pirmus kartupelus nevis bietes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Less
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Domāju, ka eļļas..jo veikalā pirktajām ir ļoti asa marināde....cita lieta, ja pašas marinēta, maiga...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rihards
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ellas noteikti bus labak;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es sodien arii taisiishu pirmoreizi. mani kaartiigi nobriidinaaja, ka kartupeljus vajag apakshaa. interesanti par to citronu, to es nemaz neiedomaajos.
jautaajums palika par silkji - nevareeju saprast, kaadu labaak izveeleeties - etikja vai ellas marinaadee... man pashai liekas, ka labaak etikja. paardeveeja teica, ka ellas citiem patiik labaak. kaa jum shkjiet?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Less
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti jauki un garšīgi, protams!
Maza nianse. Apakšējo kārtu vienmēr!!! liek kartupeļus, jo-visi pārējie produkti vairāk vai mazāk atdod sulu un kartupeļu kārta to absorbē, pārējās kārto kā pašai labāk tīk...
Labu apetīti!
(kulināre ar 40 gadu darba stāžu!...)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Salāti

Jaunākās receptes