Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Heks burkānu mērcē

Heks burkānu mērcē

FOTO: Karīna Burija

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Heka fileja
  • 3 burkāni
  • Sīpols
  • Tomātu mērce
  • Milti
  • Lauru lapa
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz pannas apcep, uz rupjās rīves, sarīvētus burkānus ar strēmelītēs sagrieztu sīpolu.
  2. Kad burkāni un sīplols mīksti pielej ūdeni, pievieno lauru lapu, piparus, sāli un nedaudz pasautē. Pievieno tomātu mērci un atkal sautē līdz mērce sāk mest kārtīgus burbulīšus.
  3. Paralēli, kamēr top burkānu mērce, sagriež Heka fileju, ja tā ir bijusi sasaldēta, atlaidina to, nelielos gabaliņos.
  4. Miltus sajauc ar zivs garšvielām vai sāli, apviļā tajā zivs gabaliņus un apcep uz pannas.
  5. Izceptos zivs gabaliņus liek burkānu mērcē un uzmanīgi samaisa.
  6. Garšīgi gan silti, gan atdzisuši.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīši majonēzē ar ķiplokiem un sinepēm

Vistas šķiņķīši majonēzē ar ķiplokiem un sinepēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas