Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
P
Pērs Bogomazovs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai sīpolu nebūtu rūgti, tos pēc sagriešanas aplaucē ar verdošu ūdeni.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
buutu visi 5i, bet shai receptee pietruukst olu.... gan pa vidam gan kaa dekors... ljoti skaisti un garshiigi... paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Receptes.lv_sāk_palikt_kaitinošas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu cik tad reizes var vienas un tās pāšas receptes rakstīt? Vai tad nepietiek ar vienu siļķi kažokā? .. meklētājā pāri 200 atradu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sisy
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaa iybegt no rugtiem siipoliem. Cik taisu un mainu siipolu kartas tik reizes salati rugti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Salāti

Jaunākās receptes