Siļķe kažokā

2005. gada 2. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Siļķu fileju sagriež smalkos gabaliņos,kartupeļus,bietes,gurķus sarīvē,un sīpolus ļoti smalki sagriež.
2. Ņem padziļu trauku,[var arī rīvēt visu uzreiz pa kārtām traukā] pašu apakšu apslaka ar eļļu,druscīt ar majonēzi ,tad rīvētu biešu kārtu,un aplaista ar majonēzi,tālāk marinētu gurķu kārtu,un atkal majonēzi,tad kartupeļus,un krējumu,tālāk pārkaisa ar sm.sagrieztiem sīpoliem,pārlaista ar citrona sulu,tālāk kārtīgu siļķu kārtu ,parslaka ar eļļu un citrona sulu,un atkal sīpoli,krējums,kartupeļi ,majonēze ,gurķi,majonēze,bietes,majonēze.Beigās visu apsedz ar rīvētām olām,un tad jau var arī nogarnēt ,ja vēlas.Var arī krējumu jaukt ar majonēzi kopā,un likt starp visām kāstām vienādi.
Uz augšu