Siera burgers

2010. gada 28. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
20 min
1. Malto gaļu izdauza pret galdu, lai tā paliktu viendabīgāka. Tad izveido no tās divas vienādas bumbinjas un saspiež tās starp pārtikas plēvi, lai izveidoajs divas plānas un apaļas gaļas plāksnites, kuras sasaldē.
2. Sīpolu sagriež ripiņās un pārspiež ar citrona sulu.
3. Kad gaļa sasalusi liek to uz karstas un ietaukotas pannas un pārkaisa ar sāli un pipariem, apcep no vienas puses, tad apgriež otrādi un atkal apkaisa.
4. Maizītes pārgriež uz pusēm un apgrauzdē.
5. Kārto: maizīte, gaļa, sīpoli, siers, salātlapa, majonēze/mērce pēc izveles, maizīte.
Bauda siltu

Labu apetiiti!
Uz augšu