Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Burkānu kūka

FOTO: Ilze Birģele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 100 g cukura
  • 1 liels burkāns
  • 2 ēdk. krējuma
  • 1 ola
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 200 -250 g miltu
  • šķipsniņa sāls
  • Pustējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Margarīnu vai sviestu saputo ar cukuru, iemaisa olu, krējumu, pievieno šķipsniņu sāls un kanēli. Piesijā miltus ar cepamo pulveri, iemaisa sarīvētos burkānus. Mīklu liek ietaukotā veidnē un cep 180 grādos apmēram 30 min. Atdzesētu var pārkaisīt ar pūdercukuru un pārliet ar ievārījumu.
    Burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Margarīnu vai sviestu sapu...

    FOTO: Ilze Birģele

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas