Pīrādziņi atrie un garšīgie

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 1 /2 glāzes cukura (sāļajiem pīrādziņiem — 1 ēdamkarote)
  • Glāze kefīra
  • 1 /2 tējkarotes sāls
  • 1 /2 tējkarotes sodas
  • Milti
  • Pildījumam var izmantot augļus, saknes, biezpienu utt
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. No visām sastāvdaļām pagatavo biezu mīklu.
  2. Sagatavo pildījumu pēc izvēles, piemēram, sēnes sacep ar sīpoliem.
  3. No mīklas ar ūdenī iemērcētu karoti paņem mīklas pikuci, apviļā miltos, ar rokām veido plāceni, kura vidū liek pildījumu. Pīrāgus cep uz pannas, kur vairāk eļļas, no abām pusēm brūnus. Ievērojiet — pildījumam jābūt termiski apstrādātam, citādi tas nepagūs izcepties.

Komentāri

Maija Rieksta 2010. gada 11. jūnijs 15:44
Sanaca patiesham garsigi, pildiju ar krabju nujinjam un olu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi