Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kāpostu pīrādziņi

Kāpostu pīrādziņi

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g štovētu kāpostu
  • 200 g miltu
  • 40 g maizes rauga
  • 150 ml piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

210 min.
  1. Vispirms gatavo mīklu: traukā iemet raugu un uzlej uzsildītu pienu, tad ber klāt izsijātus 150 g miltu. Visu ilgi maisa līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Liek siltā vietā aptuveni 3 stundas uzrūgt.
  2. Vēlāk mīklu plāni izveltnē, un pamatnes un pa virsu klājot vēl ap 25 g miltus, lai nelīp. Pēc tam ar krūzi vai glāzi uzspiež mīklā apļus un tos izņem ārā. Tā dara ar visu mīklu. Palikušo mīklu, no kuras nesanāca apļi, izveltnē vēlreiz. Atkārto visu līdz visa mīkla iztērēta.
  3. Aplīšos pa vidu liek 1,5 tējkaroti kāpostu un lipina ciet, veidojot sev vēlamu rakstiņu, lai glītāki pīrāgi. Tā dara ar visiem aplīšiem, un sakārto tos uz ietaukotas panna.
  4. Uzkarsē krāsni un cep pīrādziņus 220 grādos pus stundu.
    Pasniedz kā uzkodu.

    Lai labi garšo!
    Uzkarsē krāsni un cep pīrādziņus 220 grādos pus stundu.
Pas...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas