Kāpostu pīrādziņi

Kāpostu pīrādziņi
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 150 g štovētu kāpostu
  • 200 g miltu
  • 40 g maizes rauga
  • 150 ml piena

Pagatavošana

210 min.
  1. Vispirms gatavo mīklu: traukā iemet raugu un uzlej uzsildītu pienu, tad ber klāt izsijātus 150 g miltu. Visu ilgi maisa līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Liek siltā vietā aptuveni 3 stundas uzrūgt.
  2. Vēlāk mīklu plāni izveltnē, un pamatnes un pa virsu klājot vēl ap 25 g miltus, lai nelīp. Pēc tam ar krūzi vai glāzi uzspiež mīklā apļus un tos izņem ārā. Tā dara ar visu mīklu. Palikušo mīklu, no kuras nesanāca apļi, izveltnē vēlreiz. Atkārto visu līdz visa mīkla iztērēta.
  3. Aplīšos pa vidu liek 1,5 tējkaroti kāpostu un lipina ciet, veidojot sev vēlamu rakstiņu, lai glītāki pīrāgi. Tā dara ar visiem aplīšiem, un sakārto tos uz ietaukotas panna.
  4. Uzkarsē krāsni un cep pīrādziņus 220 grādos pus stundu.
    Pasniedz kā uzkodu.

    Lai labi garšo!
    Uzkarsē krāsni un cep pīrādziņus 220 grādos pus stundu.
Pas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi