Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Forele krējuma mērcē ar garnelēm

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Forele [der arī lasis vai taimiņš] - pofig cik liela
  • Garneles [cik nu var atļauties] - pofig vai mizotas,vai nē
  • Saldais krējums - pēc izvēles bet ar 200g vajadzētu pietikt
  • Majonēze
  • Ķiploks
  • Citrons - puse no 1 gab
  • Un visādas citādas seksīgas garšvielas, kas nu kuram patīk:)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavošanai nepieciešami 3 cilvēki - Jānis sapiparo un apsāla foreli, kamēr Cukurs mizo kartupeļus [kā īsts vīrs:D] un Egīls loba garneles...tātad ņemam un iztīram to zivteli, iesālam un appiparojam, tad liekam virsū garneles [ideālā gadījumā jāpērk jau lobītas, bet ja grib ilgāk taisīt vakariņas, tad der arī nelobītas:D] Daļu no garnelēm sakārtojam pa virsu, pārējās iejaucam saldajā krējumā un pārlejam pāri zivtiņai. Visu brūvējumu aprasinam ar citronu sulu un saliekam arī citrona gabaliņus uz ēdmaņas [nu šito dara pirms krējuma liešanas, bet tas lai grūtāk saprast:D] Visam beigās uzšprekštinam majonēzi un liekam cepeškrāsnī cepties 20 min...temperatūru nepateikšu, jo mūsēja ir sačakarēta:D pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai dajebko:D Labu apetīti:))
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas