Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
n
nana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es parasti lietoju zupās saldo krējumu un ēdot pievienoju arī škābo, ļoti garšīgi sanāk. Abi krējuma vaidi sajaukumā piedod ļoti feinu garšu. Šeit varētu būt kas līdzīgs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura Rumbeniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izklausās ļoti garšīgi! tomēr domāju - ja jau ir pielikts kausētais siers, vai vajag vēl skābo krējumu?! + apcepot sīpolus var arī eļļā apbrūnināt drusku miltus, tad zupa sanāk mazliet krēmīgāka.... tas atkarīgs no miltu daudzuma. ja 2 ēdājiem,tad pietiek ar tējkaroti vai divām miltu. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes