Laša superzupa

2010. gada 4. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Katlā ar ūdeni liek vārīties laša atgriezumus, pievieno zivju garšvielas, sāli, lauru lapas. Laša galvai pirms vārīšanas izrauj žaunas, lai nebūtu rūgta garša.
2. Nomizo kartupeļus, burkānus un sīpolu.
3. Kartupeļus un vienu burkānu sagriež kubiņos. Sīpolu sasmalcina, bet otru burkānu sarīvē.
4. Izkāš buljonu un liek atpakaļ vārīties. Pievieno kartupeļus un kubiņos sagriezto burkānu.
5. Sarīvēto burkānu un sīpolu apcep eļļā
6. Atdala laša gaļu no asakām un liek zupā. Pievieno apceptos burkānus un sīpolus. Vāra, līdz visi dārzeņi gatavi.
7. Pieliek divas karotes kausētā siera. Ļauj tam izkust.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu