Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Baltās šokolādes uzpūtenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 porcijām
  • -plāksnīte želantīna
  • -ola
  • -20 g pūdercukura
  • -50 ml piena
  • -150g baltās šokolāses
  • -20 ml saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. trauciņā ar aukstu ūdeni uzbriedināt želantīnu. Atdaliet olas dzeltenumu no baltuma. dzeltenumu ielieciet kastrolī. Pievienojiet cukuru un pienu. Karsējiet uz ļoti lēnas uguns, Vienlaikus maisot, līdz masa sabiezē Ielieciet bļodā. Salauziet gabaliņos balto šokolādi. Izkausējiet to mikroviļņu krāsnī vai katliņā. pievienojiet maisījumam. sakuliet krējumu, līdz tas kļūst biezs un stingrs, un olas baltumu. līdz tas veido stingras samiles. abus viegli iecilājiet olas dzeltumumā un piena maisījumā. ielejiet uzpūteni šķīvī vai termotraukā un uz nakti atstājiet ledusskapī. uzpūtenim pēc tam jābūt tik blīvam un stingram, ka tas bez pūlēm izslīd no veidne, to apgrezno ar šokolādi.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas