Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums
Foto: Depositphotos.com
Ja ir jau vārīti, bet neizjukuši kartupeļi, var izmantot arī tos.

Sastāvdaļas

  • 5-6 vidēji lieli kartupeļi
  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 300 g siera
  • Pipari
  • Eļļa (cepšanai)
  • Ūdens kartupeļu vārīšanai
  • Sviests ietaukošanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra kartupeļus ar visu mizu.
  2. Pa to laiku apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu un ķiploku. Papildina ar sāli un pipariem.
  3. Sarīvē sieru.
  4. Kad kartupeļi gatavi, nomizo tos un sagriež ne pārāk plānās šķēlēs.
  5. Ar sviestu ieziež cepamo formu, tajā 1. kārtā liek kartupeļus, tad gaļas masu, tad atkal kartupeļus. Visu noslēdz ar rīvētu sieru.
  6. Liek sakarsētā krāsnī 160 grādos un cep ~ 15 minūtes.
    Pasniedz ar krējumu.

    Labu apetīti!
    Liek sakarsētā krāsnī 160 grādos un cep ~ 15 minūtes.
Pasni...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi