Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

2009. gada 7. decembris
Foto: Depositphotos.com
Ja ir jau vārīti, bet neizjukuši kartupeļi, var izmantot arī tos.
Pagatavošana
60 min
1. Novāra kartupeļus ar visu mizu.
2. Pa to laiku apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu un ķiploku. Papildina ar sāli un pipariem.
3. Sarīvē sieru.
4. Kad kartupeļi gatavi, nomizo tos un sagriež ne pārāk plānās šķēlēs.
5. Ar sviestu ieziež cepamo formu, tajā 1. kārtā liek kartupeļus, tad gaļas masu, tad atkal kartupeļus. Visu noslēdz ar rīvētu sieru.
6. Liek sakarsētā krāsnī 160 grādos un cep ~ 15 minūtes.
Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu