Šokolādes muskūka

2009. gada 7. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Tortes formas apakšā liek cepumus, piesūcina tos ar stipru kafiju, sānos liek cepumu pusītes, tad lej pildījumu, ko gatavo šādi:
2. saputo putukrejumu ar cukuru, pievieno izkausētu, bet atdzesētu tumšo šokolādi ar sviestu un lāsi brendija un skābo krējumu.Tādā pašā veidā pagatavo arī baltās šokolādes pildījumu. Tad pilda formā, kurā jau ieklāti cepumi - sakumā liek tumšo masu,tad plānu kārtu ar ķiršu ievārījumu un pāri klāj baltās šokolādes masu. Dekorē ar svaigām zemenēm, piparmētru lapiņām, dzērvenēm un drupinātiem pistāciju riekstiem. Liek ledusskapī vai ārā, lai sastingst. Vēlams kūku gatavot dienu iepriek, bet dekorēt pirms pasniegšanas.
Uz augšu