Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes muskūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • šokolāde 70 % 500 g
  • Baltā šokolāde 150 g
  • Salds krējums 400 g
  • Skābs krējums 150 g
  • Cukurs 250 g
  • Sviests 200 g
  • Brendijs 70 g
  • Ķirsu ievārījums 1 burciņa
  • Ladyfingers cepumi 1 pac
  • Svaigas zemenes 1 kg
  • Piparmētra 30 g
  • Pistāciju rieksti 30g
  • Dzērvenes 1 sauja
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tortes formas apakšā liek cepumus, piesūcina tos ar stipru kafiju, sānos liek cepumu pusītes, tad lej pildījumu, ko gatavo šādi:
  2. saputo putukrejumu ar cukuru, pievieno izkausētu, bet atdzesētu tumšo šokolādi ar sviestu un lāsi brendija un skābo krējumu.Tādā pašā veidā pagatavo arī baltās šokolādes pildījumu. Tad pilda formā, kurā jau ieklāti cepumi - sakumā liek tumšo masu,tad plānu kārtu ar ķiršu ievārījumu un pāri klāj baltās šokolādes masu. Dekorē ar svaigām zemenēm, piparmētru lapiņām, dzērvenēm un drupinātiem pistāciju riekstiem. Liek ledusskapī vai ārā, lai sastingst. Vēlams kūku gatavot dienu iepriek, bet dekorēt pirms pasniegšanas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas