1. Saputo cukuru un eļļu.
2. Sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli un garšvielas.
3. Cukura un eļļas maisījumam piejauc pusi miltu maisījuma, tad pa vienai piekuļ olas un pārējo miltu maisījumu.
4. Iemaisa burkānus un rozīnes vai riekstus.
5. Cep ietaukotā, ar miltiem vai rīvmaizi izkaisītā apaļā formā (vēlams - ar caurumu vidū) 180 grādu temperatūrā apmēram stundu. Kūka ir gatava, ja tajā iedurtam koka irbulītim nelīp klāt mīkla.
6. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru. Var ēst siltu ar saldējumu (garšīgi ar ruma vai balzāma, bet var arī parastu plombīru). Iespējams arī sasaldēt (var uzglabāt saldētavā trīs mēnešus).