Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Grūbu zupa ar cauraudzi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Cauraudzis - 400-500 g
  • Grūbas - 150 g
  • Puravs
  • Pētersīļa sakne
  • Burkāni - 2
  • Selerijas kāts
  • Sīpoli - 2
  • Lauru lapa
  • Smaržīgie pipari - 4-5 graudiņi
  • Sāls, pipari - pēc garšas
  • Kajēnas pipari - šķipsniņa
  • Kaltētas garšaugi - pēc izvēles
  • Pētersīļa zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Liek vārīties cauraudzi ~ 1,5 l ūdens, pievieno lauru lapu un smaržīgos piparus.
  2. Gaļai pievieno iepriekš izmērcētas grūbas. Vāra uz lēnas uguns 1,5 stundu.
  3. Sagriež dārzeņus, ber katlā, izņemot puravus. Puravu pievieno ~10 min pirms zupa gatava.
  4. No zupas izņem cauraudzi un sagriež gabaliņos, liek atpakaļ zupā, uzvāra. Pieber sāli, piparus, kajēnas piparus, pēc izvēles - kaltētus garšaugus.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļa zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas