Grūbu zupa ar cauraudzi

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Cauraudzis - 400-500 g
  • Grūbas - 150 g
  • Puravs
  • Pētersīļa sakne
  • Burkāni - 2
  • Selerijas kāts
  • Sīpoli - 2
  • Lauru lapa
  • Smaržīgie pipari - 4-5 graudiņi
  • Sāls, pipari - pēc garšas
  • Kajēnas pipari - šķipsniņa
  • Kaltētas garšaugi - pēc izvēles
  • Pētersīļa zaļumi

Pagatavošana

120 min.
  1. Liek vārīties cauraudzi ~ 1,5 l ūdens, pievieno lauru lapu un smaržīgos piparus.
  2. Gaļai pievieno iepriekš izmērcētas grūbas. Vāra uz lēnas uguns 1,5 stundu.
  3. Sagriež dārzeņus, ber katlā, izņemot puravus. Puravu pievieno ~10 min pirms zupa gatava.
  4. No zupas izņem cauraudzi un sagriež gabaliņos, liek atpakaļ zupā, uzvāra. Pieber sāli, piparus, kajēnas piparus, pēc izvēles - kaltētus garšaugus.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļa zaļumiem.

Komentāri

KRISTAPS 2013. gada 25. maijs 20:31
Čau,, Es

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas