Marinētas bietes-abolu sulā

Sastāvdaļas

  • 1 kg vārītu biešu
  • 0.5 l ābolu sulas
  • Ja grib var krustnagliņas un ķimenes

Pagatavošana

120 min.
  1. Novārītas bietes sagriež kubiņos vai sarīvē.
  2. Liek katlā un pārlej ar ābolu sulu un liek vārīties, kad viss vārās sapilda burkās un aizvāko.
  3. Burkā var ielikt krustnagliņu un smaržīgo piparu. Vēl es citās burkās iebēru ķimenes un vienu trešo daļu tejkarotes sāli. Bet citās burkās neliku neko un arī ir garšīgi, bet galvenais ka bez etiķa.
  4. Lai jums labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi