Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Foto: Gunta
Pagatavošana
25 min
1. Vistas fileju sagriež strēmelēs. Sajauc sojas mērci, adžiku, ingveru, liek marinēties gaļu ~30 min.
2. Sagriež zaļos lociņus, notīra ķiploku un sasmalcina. Notīra burkānus un sagriež plānos salmiņos. Papriku iztīra no sēklām, sagriež gabaliņos.
3. Notīra spinātus (ja saldēti - atkausē).
4. Pannā uzkarsē eļļu un tajā apcep vistas gabaliņus, pievieno zaļos lociņus un ķiploku, sautē.
5. Pievieno burkānus, papriku un sautē uz lēnasuguns ~7-10 min. Piejauc spinātus, pieber sāli.
6. Piejauc kokosriekstu pienu, pieber kurkumu, uzvāra.
7. Pasniedz ar rīsiem.
8. Labu apetīti!
Uz augšu