Karstā ūdens peldē izkausē balto šokolādi, pievieno saldo krējumu un sviestu. Visu labi samaisa un pievieno zemeņu ievārījumu.
Masu novieto ledusskapī uz 20 min, ļaujot tai nedaudz sacietēt.
No masas veido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc karstā ūdens peldē izkausētā tumšajā šokolādē un apkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
200 g baltās šokolādes
3 ēd. k. saldā krējuma
1.5 ēd. k. sviesta
3 ēd. k. zemeņu ievārījuma
Apvārtīšanai:
G tumšās šokolādes
2 ēd. k. pūdercukura
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Karstā ūdens peldē izkausē balto šokolādi, pievieno saldo krējumu un sviestu. Visu labi samaisa un pievieno zemeņu ievārījumu.
Masu novieto ledusskapī uz 20 min, ļaujot tai nedaudz sacietēt.
No masas veido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc karstā ūdens peldē izkausētā tumšajā šokolādē un apkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Alise2014. gada 23. decembris 14:39
Viss sanāca lieliski, taču ar 20 minūtēm ledusskapī nepietiek - masa nekļūst pietiekami cieta, lai veidotu bumbiņas. Es nesu uz balkonu, ik pa laikam, ejot apmaisīt līdz masa kļuva pietiekami cieta :)
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri