Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zemeņu trifeles - "Degošās sirdis"

Zemeņu trifeles - "Degošās sirdis"

FOTO: Linards Āboltiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g baltās šokolādes
  • 3 ēd. k. saldā krējuma
  • 1.5 ēd. k. sviesta
  • 3 ēd. k. zemeņu ievārījuma
  • Apvārtīšanai:
  • G tumšās šokolādes
  • 2 ēd. k. pūdercukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Karstā ūdens peldē izkausē balto šokolādi, pievieno saldo krējumu un sviestu. Visu labi samaisa un pievieno zemeņu ievārījumu.
  2. Masu novieto ledusskapī uz 20 min, ļaujot tai nedaudz sacietēt.
  3. No masas veido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc karstā ūdens peldē izkausētā tumšajā šokolādē un apkaisa ar pūdercukuru.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas