Sākums > Receptes > Zupas

Soļanka Līgas gaumē

2009. gada 17. novembris
Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
60 min
1. Ielej katlā 5 l ūdens, liek vārīties ar nomizotiem un sagrieztiem kartupeļiem.
2. Sīpolus, rīvētus burkānus apcep un liek katlā pie kartupeļiem. Pievieno nedaudz sāls.
3. Sagriež un apcep gaļas izstrādājumus un atkal liek katlā. Beigās pievieno sagrieztus marinētos gurķus, citrona sulu (izspiež no 1/2 vai vesela citrona).
4. Pievieno tomātu mērci, lauru lapas + garšvielas un dilles. Mazliet visu pavāra un gardā soļanka ir gatava!
5. Pasniedz ar krējumu, olīvām un kādu citrona šķēli.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu