Bietes saldā marinādē

Sastāvdaļas

  • 500 g biešu
  • 1 glāze ūdens
  • 1 - 2 ĒK cukura
  • 1 TK ķimeņu
  • 3 ĒK galda etiķa

Pagatavošana

10 min.
  1. Nelielu nenotīrītu bieti novāra, nomizo, sagriež šķēlītēs. Uzvāra ūdeni ar cukuru un ķimenēm, pievieno etiķi, citronskābi vai citrona sulu, atdzesē un pārlej bieti. Atstāj uz 1 -2 dienām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi