Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

FOTO: Depositphotos.com

Īpašu garšu zupai piedod tieši ingvers un ķirbju eļļa. 1 porcijā apmēram 230 Kcal
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g ķirbja(bez sēklām)
  • 100 g kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1 tējk. rīvēta ingvera
  • 100 ml baltvīna
  • 1 l dārzeņu buljona
  • 100 ml saldā krējuma
  • Malti pipari
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Ķirbju eļļa
  • Ķirbju sēklas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbja mīkstumu un kartupeļus sagriež palielos gabaliņos.
  2. Sīpolu un ķiploka daiviņu sasmalcina.
  3. Grāpī izkausē sviestu, apcep sasmalcināto sīpolu un ķiploku.
  4. Pievieno sagriezto ķirbi un kartupeļus, nedaudz apcep. Pārkaisa ar sarīvēto ingveru.
  5. Pielej dārzeņu buljonu un vīnu, vāra apmēram 25 min.
  6. Izvārītos dārzeņus sablendē, pievienojot saldo krējumu, piparus un muskatriekstu. Ja vēlas,var pievienot vēl sāli.
  7. Pasniedzot pārber ar ķibju sēklām un ķirbju eļļu.
    * Zupas krāsa un garša būs atkarīga no ķirbju šķirnes.

    Labu apetīti!
    Pasniedzot pārber ar ķibju sēklām un ķirbju eļļu.
* Zupas k...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA