Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena trīsstūrīši

Biezpiena trīsstūrīši

FOTO: Ilze Birģele

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 250 g margarīna vai sviesta
  • 1-2 glāze/s miltu
  • 1 naža gals sāls
  • 1 naža gals sodas
  • 1 glāze/s cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezpienu samīca kopā ar margarīnu vai sviestu, pievienojot klāt sāli un sodu. Tad ber klāt miltus un mīca, kamēr mīkla vairāk nelīp pie rokām. Ja biezpiens sausāks, tad miltus vajadzēs mazāk. Taču ja mitrāks, tad miltus vajadzēs vairāk. Kad mīkla gatava, to atstāj pusstundu ledusskapī.
  2. Tad ņem ārā, izrullē un sagriež ar nazi nelielos četrstūros.
    Tad ņem ārā, izrullē un sagriež ar nazi nelielos četrstūros.

    FOTO: Ilze Birģele

  3. Katru gabaliņu apmērcē no vienas puses cukurā.
    Katru gabaliņu apmērcē no vienas puses cukurā.

    FOTO: Ilze Birģele

  4. Tad gabaliņu pārloka uz pusēm, lai veidotos trīsstūris.
    Tad gabaliņu pārloka uz pusēm, lai veidotos trīsstūris.

    FOTO: Ilze Birģele

  5. Trīsstūra virspusi arī iemērc cukurā.
    Trīsstūra virspusi arī iemērc cukurā.

    FOTO: Ilze Birģele

  6. Sagatavos trīsstūrīšus izkārto uz plāts un cep cepeškrāsnī ~180 grādu temperatūrā, kamēr tie paliek zeltaini brūni.

    Lai labi garšo!
    Sagatavos trīsstūrīšus izkārto uz plāts un cep cepeškrāsnī ~...

    FOTO: Ilze Birģele

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas