Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
17
Jaunākie Vecākie
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es ņēmu 200g sviesta un 800g biezpiena, liku 1 tējkaroti cepamā pulvera un miltus pēc vajadzības kā teikts receptē - atkarībā no biezpiena. Pabēru kanēli ar! Tik to cukuru tā pavairāk vajag, ja patīk saldāki. Sanāca ļoti garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
INDRA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es ar glāzi izspiežu ripiņas,tad vienu pusi mērcēju cukurā,pārlocu un atkal mērcēju cukurā un tad,. locot vēlreiz,izveidojas trīsstūrītis
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lalalala
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es šitās nevis cukurā bet kanēlī+cukurā
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kiika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šito recepti tak ar kanēli taisa!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pipars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
fuj, soda! turklāt recepte nočiepta un minimāli pārtaisīta. tb, pielikta soda un sāls. bleh..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es tagad izveidoju mīklu un tīri labi sanāca.. es vēl nezinu kas būs finālā. es tā lasīdama komntārus, sapratu ka par šo recepti ir labs atsaucības.. man par to prieks... ja ir vēl kāda recepte sakarā ar cepumiem atsūtīet uz manu e-mile. adresi. būšu pateicīga. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Flēra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šo recepti jau kādu laiku izmantoju arī es. :)
ja nu kādam gribās, var pamēģināt cukura vietā sāļo pildījumu (es parasti izmantoju ķimenes, dažādas garšvielas, izņemot sāli). Te var atļaut vaļu fantāzijai un katrs var atrast sev piemērotāko recepti.
Bet ja saldais, ar cukuru tiešām ir labi tie biezpiena trīstūrīši.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tikko beidzu cept :-) Sanāca ļoti labi un patiešām garšīgi! Arī ņēmu uz 400g biezpiena 200g sviesta un pa vidu ieliku aprikozes.. Paldies komentāriem! ..ņam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mimii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiko izcepu, sanaaca taadi piedegushi, ar piedegushiem plekjishiem :( kapeeec taaa?????????? BET TAA JAW GARSHIGI ! :*:*:*:** DRAAZHAMI.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lilija mazinjaa smukinjaa mammiite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tagad visu saliku , samiiciju :) ieliku cepeshkraasnii, lai cepaas. beerni jau miiklu nogarshoja, teica, ka vajag veel cukuru, bet nu, gan jau buus labi, kad izcepsies ! :*:*
sho recepti man ieteica vecaakaa meita dagnija, deels artuurs pierunaaja mani taisiit :) nu ko skatiisim kas buus iznaacis. :*:*:*
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marusits
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne Kļaviņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super gardi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dārta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, recepte laba.es gan liku 400 g vājpiena biezpiena un 200 g sviesta, bet tāpat man likās drusku par daudz tā sviesta.piepildīju ar žāvētām aprikozēm. :) ņam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliski! Es vēl tās kabatiņas iepildīju ar rozinēm, tad vispār debešķīgi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai sviests jākausē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vitiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mmm.. super gardi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garshiigi gan :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes