Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Penne pasta ar vistu un pupiņām

2009. gada 29. oktobris
Foto: Zane Rone
Ļoti ātra un vienkārša recepte
Pagatavošana
30 min
1. Uzliek vārīties makaronus un zaļās pākšu pupiņas (atsevišķos katlos), pievieno nedaudz sāli. Kad gatavi - nokāš un saber kopā vienā traukā.
2. Uz pannas nedaudz apcep sīki sagrieztu sīpolu, tad pievieno strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un cep, kamēr gatava. Pēc gaumes pievieno kariju un sāli. Kad gatavs, vistu pievieno makaroniem un pupiņām. Tad pievieno kokteiļmērci un to visu labi samaisa. Gatavs!
Foto: Zane Rone
3. P.S. Lai gan var izmantot arī Tūkstošsalu mērci, tieši kokteiļmērcei ir būtiska nozīme - tā dod īpašu garšu kombinācijā ar vistu, makaroniem un pupiņām.

Labu apetīti!
Uz augšu