Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Penne pasta ar vistu un pupiņām

Penne pasta ar vistu un pupiņām

FOTO: Zane Rone

Ļoti ātra un vienkārša recepte
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g Penne pasta (makaroni-trubiņas)
  • 400 g zaļo pākšu pupiņu (saldētu)
  • 500 g vistas fileju
  • 1 sīpols
  • Kokteiļmērce (agrāk bija pieejams Spilvas ražojums, tagad tikai Heinz)
  • Karijs
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzliek vārīties makaronus un zaļās pākšu pupiņas (atsevišķos katlos), pievieno nedaudz sāli. Kad gatavi - nokāš un saber kopā vienā traukā.
  2. Uz pannas nedaudz apcep sīki sagrieztu sīpolu, tad pievieno strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un cep, kamēr gatava. Pēc gaumes pievieno kariju un sāli. Kad gatavs, vistu pievieno makaroniem un pupiņām. Tad pievieno kokteiļmērci un to visu labi samaisa. Gatavs!
    Uz pannas nedaudz apcep sīki sagrieztu sīpolu, tad pievieno...

    FOTO: Zane Rone

  3. P.S. Lai gan var izmantot arī Tūkstošsalu mērci, tieši kokteiļmērcei ir būtiska nozīme - tā dod īpašu garšu kombinācijā ar vistu, makaroniem un pupiņām.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas