Penne pasta ar vistu un pupiņām

Ļoti ātra un vienkārša recepte

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g Penne pasta (makaroni-trubiņas)
  • 400 g zaļo pākšu pupiņu (saldētu)
  • 500 g vistas filejas
  • 1 sīpols
  • Kokteiļmērce (agrāk bija pieejams Spilvas ražojums, tagad tikai Heinz)
  • Karijs
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzliek vārīties makaronus un zaļās pākšu pupiņas (atsevišķos katlos), pievieno nedaudz sāli. Kad gatavi - nokāš un saber kopā vienā traukā.
  2. Uz pannas nedaudz apcep sīki sagrieztu sīpolu, tad pievieno strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un cep, kamēr gatava. Pēc gaumes pievieno kariju un sāli. Kad gatavs, vistu pievieno makaroniem un pupiņām. Tad pievieno kokteiļmērci un to visu labi samaisa. Gatavs!
    Uz pannas nedaudz apcep sīki sagrieztu sīpolu, tad pievieno...
  3. P.S. Lai gan var izmantot arī Tūkstošsalu mērci, tieši kokteiļmērcei ir būtiska nozīme - tā dod īpašu garšu kombinācijā ar vistu, makaroniem un pupiņām.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi