Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja karija mērcē

Vistas fileja karija mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 500 ml saldā krējuma (var 10%)
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Karijs
  • Rīsi garnējumam
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep, pievienojot tikai sāli, apber ar kariju - jo spēcīgāku un asāku garšu vēlās, jo vairāk to pievieno.
  2. Pārlej ar saldo krējumu un sautē 5 min. Pievieno iespiestu ķiploka daiviņu un sautē vēl 5 min.

    Pasniedz ar rīsiem, dekorē ar kādu košu zaļumu un/vai čili gabaliņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas