Ērta mājas pica

Sastāvdaļas

  • 20 g rauga
  • 250 g miltu
  • 100 -150ml piena vai ūdens
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

15 min.
  1. Raugam pievieno šķipsniņu cukura un sāls, nedaudz silta piena vai ūdens, 1 tējkaroti miltu, noliek siltā vietā ļaujot raugam iedarboties. Tad miltus sajauc ar pienu vai ūdeni, pievieno iedarbināto raugu, pielej arī eļļu un mīca, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Mīklu siltumā uzraudzē.
  2. Svaigā rauga vietā var lietot arī sauso.
  3. Sagatavo pildījumu.
  4. Pusi uzrūgušās mīklas plānā kārtā izveltnē, ieklāj ietaukotā veidnē, malas nolīdzina.
  5. Mīklu pārklāj ar tomātu mērci.
  6. Virsū liek pildījumu, pamīšus kārtojot visus produktus. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Picu liek sakarsētā krāsnī, 230 grādu temperatūrā cep 15 - 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi