Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ērta mājas pica

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 20 g rauga
  • 250 g miltu
  • 100 -150ml piena vai ūdens
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Raugam pievieno šķipsniņu cukura un sāls, nedaudz silta piena vai ūdens, 1 tējkaroti miltu, noliek siltā vietā ļaujot raugam iedarboties. Tad miltus sajauc ar pienu vai ūdeni, pievieno iedarbināto raugu, pielej arī eļļu un mīca, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Mīklu siltumā uzraudzē.
  2. Svaigā rauga vietā var lietot arī sauso.
  3. Sagatavo pildījumu.
  4. Pusi uzrūgušās mīklas plānā kārtā izveltnē, ieklāj ietaukotā veidnē, malas nolīdzina.
  5. Mīklu pārklāj ar tomātu mērci.
  6. Virsū liek pildījumu, pamīšus kārtojot visus produktus. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Picu liek sakarsētā krāsnī, 230 grādu temperatūrā cep 15 - 20 minūtes.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas