Putna piens

2005. gada 1. maijs
Foto: Vivita Ļebedeva
Pagatavošana
1 min
1. Veidnē izcep biskvītu.Kad tas atdzisis ,horizontāli pārgriež uz pusēm.Vienu daļu liek veidnes apakšā ,otra noderēs cepurei.Pa vidu pildijums.
2. PILDIJUMS:olu dzeltenumus saputo ar glāzi cukura,līdz maisijums kļūst balts.Tad tajā uzmanīgi iemaisa pienu un miltus.To visu uzvāra ūdens peldē,var arī uz uguns lai ātrāk ,bet tad ir ļoti,ļoti jāmaisa.
3. Atdzesētai masai pievieno mīkstu sviestu,vanilīnu,un visu saputo.
4. Olu baltumus saputo ar glāzi cukura,uzmanīgi pievieno izkausētu želantīnu.Uzmanīgi samaisa abas daļas kopāun,un noliek vēsumā.Kad krems sāk recēt to uzliek biskvīta daļai un pārliek ar cepuri.Beigās var vienkārši pārliet ar šokolādes glazūru var arī garnēt
Uz augšu