Komentāri
14
Jaunākie
Vecākie
Ļoti labi ar tvaicējamo,tecinu trīs litru burkās,aizvākoju ar metāla vāciņu,glabājas labi.Var dzert neatškaidot ar ūdeni,šogad īpaši salda sulas no āboliem sanāca.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies ,ka uzrakstījāt recepti,man tāda sajūta,ka manas krustmātes rokudarbs....
Vērtējums
Atbildēt
Paldies ,ka uzrakstījāt recepti,man tāda sajūta,ka manas krustmātes rokudarbs....
Vērtējums
Atbildēt
Mums ir tvaika spiede, ta ir labaka, nekas nav jasmalcina un jakarse pec tam, abolus nomazga, sagriez uz 4am dalam un katla ieksa, iztek, pec tam salej pa tiram pudelem, burkam utt. un viss gatavs...
Vērtējums
Atbildēt
Es šim nolūkam iegādājos Stollar sulu spiedi, un nenožēloju padārgo pirkumu, spiežu jau trešo gadu ābolu sulu bez sarežģījumiem. Kāda tonna ābolu jau būs pārstrādāta.
Vērtējums
Atbildēt
tad es saprotu, ka cukurs nav vajadzigs nemaz. paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies Ingrīda, bija doma ka priekš 200-300 litriem nav vērts pirkt presi un smalcinātāju, meklēju kur var izspiest ābolus. Tomēr liekas, ka presi pats taisīšu, nav nekas sarežģīts, bet ar smalcinātāju būs grūtāk.
Vērtējums
Atbildēt
Aleksandram- smalcinātāju uztaisījām paši, bet prese bija no seniem laikiem, mazjaudīga ar spaiņa tilpumu. Internetā var atrast jaudīgas un modernas preses un smalcinātājus, nav gan lēti. Pērn izmalām internetu no visām pusēm un savācām visu info. Arī presi nebūtu sarežģīti uztaisīt.
Vērtējums
Atbildēt
Sveiki, kur var dabút ábolu smalcinátáju un presi?
Vērtējums
Atbildēt
Labi
Vērtējums
Atbildēt
Visi īsti latvieši dara tā!!!
Vērtējums
Atbildēt
Visi īsti latvieši dara tā!!!
Vērtējums
Atbildēt
Visi īsti latvieši dara tā!!!
Vērtējums
Atbildēt
Arī mēs darām tā.
Vērtējums
Atbildēt