Mūsmāju ābolu sula

Kolekcijas: Fotorecepšu
Protams, tas ir tik vienkārši, katram saprotams un gandrīz katrā mājā tas tiek darīts šādi vai ļoti līdzīgi. Vienkārši gribējās padalīties ar mūsu ģimenes jauko sestdienas veikumu.

Sastāvdaļas

  • Kritušie, purinātie no koka rautie āboli
  • Bumbieri, ja vēlās

Pagatavošana

180 min.
  1. Darbiņš gan lielam gan mazam ģimenes loceklim - salasa ābolus
    Darbiņš gan lielam gan mazam ģimenes loceklim - salasa ābolu...
  2. Ābolu smalcinātājā ābolus ir sasmalcina un kāds stiprāks stājas pie sulu spiedes.
    Ābolu smalcinātājā ābolus ir sasmalcina un kāds stiprāks stā...
  3. Tad izspiesto sulu atliek uzvāra, noputo un lej burkās, burciņās, pudelēs, pudelītēs, krūkās, kur nu vien var ieliet.
  4. Man parasti nav slinkums samazgāt daudz mazus traukus, mazāku tilpumu ērtāk lietot un katru reizi var attaisīt jaunu un svaigu sulas porciju.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Valdis Bērziņš 20. marts 19:40
Ļoti labi ar tvaicējamo,tecinu trīs litru burkās,aizvākoju ar metāla vāciņu,glabājas labi.Var dzert neatškaidot ar ūdeni,šogad īpaši salda sulas no āboliem sanāca.
Spalva 2015. gada 4. oktobris 21:05
Paldies ,ka uzrakstījāt recepti,man tāda sajūta,ka manas krustmātes rokudarbs....
Spalva 2015. gada 4. oktobris 16:25
Paldies ,ka uzrakstījāt recepti,man tāda sajūta,ka manas krustmātes rokudarbs....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi