Sākums > Receptes > Dzērieni

Mūsmāju ābolu sula

2009. gada 4. oktobris
Foto: Ingrīda Kuzmicka
Protams, tas ir tik vienkārši, katram saprotams un gandrīz katrā mājā tas tiek darīts šādi vai ļoti līdzīgi. Vienkārši gribējās padalīties ar mūsu ģimenes jauko sestdienas veikumu.
Pagatavošana
180 min
1. Darbiņš gan lielam gan mazam ģimenes loceklim - salasa ābolus
Foto: Ingrīda Kuzmicka
2. Ābolu smalcinātājā ābolus ir sasmalcina un kāds stiprāks stājas pie sulu spiedes.
Foto: Ingrīda Kuzmicka
3. Tad izspiesto sulu atliek uzvāra, noputo un lej burkās, burciņās, pudelēs, pudelītēs, krūkās, kur nu vien var ieliet.
4. Man parasti nav slinkums samazgāt daudz mazus traukus, mazāku tilpumu ērtāk lietot un katru reizi var attaisīt jaunu un svaigu sulas porciju.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu