Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Mūsmāju ābolu sula

Mūsmāju ābolu sula

FOTO: Ingrīda Kuzmicka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Protams, tas ir tik vienkārši, katram saprotams un gandrīz katrā mājā tas tiek darīts šādi vai ļoti līdzīgi. Vienkārši gribējās padalīties ar mūsu ģimenes jauko sestdienas veikumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kritušie, purinātie no koka rautie āboli
  • Bumbieri, ja vēlās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Darbiņš gan lielam gan mazam ģimenes loceklim - salasa ābolus
    Darbiņš gan lielam gan mazam ģimenes loceklim - salasa ābolu...

    FOTO: Ingrīda Kuzmicka

  2. Ābolu smalcinātājā ābolus ir sasmalcina un kāds stiprāks stājas pie sulu spiedes.
    Ābolu smalcinātājā ābolus ir sasmalcina un kāds stiprāks stā...

    FOTO: Ingrīda Kuzmicka

  3. Tad izspiesto sulu atliek uzvāra, noputo un lej burkās, burciņās, pudelēs, pudelītēs, krūkās, kur nu vien var ieliet.
  4. Man parasti nav slinkums samazgāt daudz mazus traukus, mazāku tilpumu ērtāk lietot un katru reizi var attaisīt jaunu un svaigu sulas porciju.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas