Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
S
Sana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tie kas nekad nav gatavojushi taada tipa eedienu, mulkibas raksta tik. Kad bruunajam siipolam pievieno galju, tas dod savu sulu, kamdelj sipols vairs nepaliek melns, bet smuki sauteejas, ja tomeer nedaudz rauj klaat, var pieliet mazliet uudeni.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Uk...
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ļoti laba. Tikai brīnos par cilvēku komentāriem, tā vien šķiet ka ir daži cilvēli kas nekad neko nav cepuši vai gatavojuši. Secība nav laba? Muļķības... Te viss ir kārtībā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gaļu tā kā vajadzētu kārtīgi izcept, ja negribi lenteni vai salmonellu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dzintars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Te kaut kas nav kārtībā ar secību. Ja pirmos ieliks sīpolus un tad gaļu tad burkānus, tad pirms jēra gaļa (kas nav tā ātrāk pagatavojamā) būs gatava sīpols būs mells un piedos rūgtuma garšu, tas pats ar burkāniem, bet koncepts skaidrs, būs jāpamēģina
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
edite Gaspuite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja tas ir loti labs!Man majas tadu izvarija pazina no Taskentas,un galvenais est pareizi,panem 1 daivinu kiploka unn ar pirkstiem apvel plovu :)))Vajag macet!!!vinu liek viena lezena skivi un n ed visi no viena!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes