Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Ābolu-kanēļa pankūkas

Ābolu-kanēļa pankūkas

FOTO: Ilze Lipska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Šādām pankūkām rudenī nevajag klāt nevienu ievārījumu! un kanēlis ar āboliem tās padara nudien rudenīgas!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • Piens
  • Milti
  • Cukurs
  • Šķipsniņa sāls
  • Āboli
  • Kanēlis
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vispirms nomizo, sagriež ābolus mazos gabaliņos, pārkaisa ar kanēli un cukuru un noliek, lai pastāv.
    Vispirms nomizo, sagriež ābolus mazos gabaliņos, pārkaisa ar...

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Tad sataisa pankūku mīklu no olām, piena, miltiem, cukura un šķipsniņas sāls.
    Tad sataisa pankūku mīklu no olām, piena, miltiem, cukura un...

    FOTO: Ilze Lipska

  3. Pankūku mīklai piejauc ābolus.
    Pankūku mīklai piejauc ābolus.

    FOTO: Ilze Lipska

  4. Un samaisa.
    Un samaisa.

    FOTO: Ilze Lipska

  5. Cep pankūkas, gaiši brūnas no abām pusēm.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas