Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa maltās gaļas mērce saldajā krējumā

Liellopa maltās gaļas mērce saldajā krējumā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas, netreknas liellopa gaļas
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 1 neliels sīpols
  • 1.5 ēd. k. miltu
  • 2 lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Malto gaļu apcep pannā.
  2. Pievieno smalki sakapātu sīpolu, kuru apbrūnina.
  3. Kad gaļa apcepusies, pārber pāri miltus un apbrūnina.
  4. Pārlej pāri saldo krējumu un silda līdz pirmajam burbulim - aptuveni 5-10 min. Papildina ar garšvielām.
  5. Pa virsu uzliek lauru lapas un aizver vāku uz vienu minūti. Pasniedzot mērci, lauru lapas noņem.
    NB! Ja mērce šķiet pārāk salda, var pievienot vienu karoti skābā krējuma.

    Labu apetīti!
    Pa virsu uzliek lauru lapas un aizver vāku uz vienu minūti....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas