Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Putotas olas ar ogām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētu (vai svaigu) ogu
  • Pūdercukurs
  • 1.5 dl šampanieša
  • 2 ēdamk. cukura
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Saldētās ogas ieber bļodā, pārkaisa ar pūdercukuru un ļauj atkust.
  2. Neilgi pirms pasniegšanas galdā labi sakuļ šampanieti, cukuru, olu dzeltenumus un olu. Bļodu ieliek karstā ūdens peldē un turpina putot, līdz izveidojas gaisīgs krēms.
  3. Silto krēmu iepilda dziļās glāzēs vai citos piemērotos traukos, uzmanīgi pieber ogas <strong>un tūlīt pasniedz galdā.
  4. P.S. Ogu vietā var ņemt arī dažādus eksotiskus augļus, piemēram, mango vai ananāsus.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas