Majonēzes - ķiploku mērcīte

Šo mērcīti var lietot gan uzkodām (paprikai, čipšiem u.c.) gan arī siltajiem gaļas un zivju ēdieniem, desiņām.

Sastāvdaļas

  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 1.5 ēd. k. tomātu mērces
  • 2 ēd. k. etiķa
  • 0.5 ēd. k. adžikas
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

10 min.
  1. Ķiplokus saspiež ar ķiplokspiedi, pārējās sastāvdaļas iemēra ar ēdamkaroti (nesrīķējot, liek tik cik paņemas).
  2. Visu rūpīgi sajauc. Sāli papildus neliek, etiķa vietā var piepilināt pilienu esences. Papildina ar citām garšvielām pēc izvēles - dillēm, pipariem u.c.

    Lai labi garšo!
    Visu rūpīgi sajauc. Sāli papildus neliek, etiķa vietā var pi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ina fominova 2009. gada 19. augusts 16:21
Es taisu pavisam vienkaarshi - majoneezi un tomaatu meerci vienaadaa daudzumaa + diezgan daudz kjiploku. Nevajag ne adzhiku ne garshvielas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi