T, 12.02.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Bizness
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Franču karbonāde
Franču karbonāde
Liene Brikmane
2009. gada 29. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1.
Karbonādi izklapē un pārkaisa ar garšvielām.
2.
Sakuļ olu. Karbonādi panē miltos un olā.
3.
Sakarsē eļļu līdz 160 grādiem un cep no abām pusēm.
4.
Liekot otru pusi cepties, uz apceptās puses kārto tomāta un sīpolu ripiņas, uzber rīvētu sieru un cep ar vāku līdz siers izkusis.
Pasniedz ar griķiem un dārzeņiem pēc izvēles.
Labu apetīti!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Grauzdētu auzu pārslu gardumi: 10 desertu izlase
Recepšu izlases
Kartupelis lietuviešu gaumē jeb cepelīni: 10 receptes izvēlei
Interesanti
"Glikozes revolūcija": viena grāmata, 10 triki, divu speciālistu komentāri
Interesanti
Tests
⟩
Nosauc augli vai ogu, redzot tikai tā vidiņu tuvplānā
Padomi
Solis, kuru nedrīkst izlaist, izmantojot konservētus tomātus savā sulā
Padomi
Pienā vai ūdenī: kā vārīt auzu pārslu putru
(1)
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Дело Яниса Тиммы вернули на допроверку следователю
RUS TVNET
Демократия не стареет, но заболевает: опыт Латвии
RUS TVNET
Репортаж со съемок клипа Смольянинова с Хаматовой и "хором человеческих душ"
RUS TVNET
Чем опасен для Эстонии взрыв принадлежащего латвийцу танкера с мазутом
Uz augšu