Sākums > Receptes > Zupas

Gardā gaileņu zupa

2009. gada 26. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Variants - ja vēlas mazliet sātīgāku zupu - kopā ar sīpoliem un kartupeļiem zupai pievieno gabaliņos sagrieztu šķinķi vai krūtiņu.
Pagatavošana
30 min
1. Notīrītas sēnes, sasmalcina un sviestā apcep. Ja sēnes nelielas, nav vajadzīgs smalcināt.
2. Sēnes liek katliņā, pārlej kartsu ūdeni vai buljonu (apmēram 1,5 l), pievieno apceptus sīpolus, sagrieztus kartupeļus, pēc garšas pieber sāli.
3. Kad kartupeļi mīksti, pielej saldo krējumu, uzvāra. Pasniedzot pārkaisa sakapātus zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu